Allmänna villkor

Det ska vara tryggt att handla hos oss 

Här har vi sammanställt information om bland annat betalning, leverans och returer eller reklamationer. Allt för att göra ditt köp så enkelt, säkert och smidigt som möjligt.

Regler och villkor 

Denna webbplats www.gymmet.nu drivs av Gym & Fitness Sverige AB, moms SE556702362601. Dessa allmänna villkor gäller för webbplatsen och webbshopen. Gymmet förbehåller sig rätten att ändra villkoren.

Handla hos gymmet.nu

Köp

Vid beställning hos gymmet.nu får du en bekräftelse via e-post. Får du ingen bekräftelse, om något är fel eller om du vill ändra din beställning vänligen kontakta oss på info@gymmet.nu

För att handla på gymmet.nu behöver du vara 18 år eller ha målsmans medgivande. Betalning sker via Svea Ekonomi och följande betalsätt erbjuds:

– Kortbetalning

– Direktbetalning / kontobetalning

– Dela upp betalning

För att se fullständiga villkor och eventuella extraavgifter, läs mer hos sveaekonomi.se

Priser

Alla priser som anges på hemsidan inkluderar svensk mervärdesskatt.

Vi förbehåller oss rätten att när som helst uppdatera priser, kunden betalar alltid priset som gäller på hemsidan vid köptillfället.

Lager och varor

Lagersaldon uppdateras kontinuerligt på hemsidan. Vi reserverar oss för eventuella saldofel.

Bilder på webbplatsen är endast avsedda för illustration. Var medveten om att färgerna på varor som visas på webbplatsen beror på flera faktorer, till exempel dina bildskärmsinställningar och ljuset där bilden togs. Du hittar en beskrivning av varje produkt i webbshopen.

Leverans

Alla priser är exklusive fraktkostnader. Fraktkostnaden läggs till på priset och betalas av kunden.

Leveranstid och kostnad

Vi strävar alltid efter att skicka din order så snabbt som möjligt. Leveranstiden är vanligtvis mellan 3–7 arbetsdagar. Under perioder med hög försäljning och under helgdagar kan det ibland ta längre tid.

Returer

Vi har 14 dagars öppet köp på våra fysiska produkter. Öppet köp gäller dock EJ på elektroniska produkter/litteratur så som tränings- och kostupplägg samt receptböcker.

Observera att produkter som skickas tillbaka måste vara i originalskick för fullständig återbetalning, inklusive etiketter och förpackningar. Produkten får inte vara använd, skadad eller nedsmutsad.

Vid retur av produkter står köparen för returfrakten som dras av vid återbetalningen.

Personlig information och säkerhet

Personuppgifter

När du handlar hos oss godkänner du att gymmet.nu lagrar och använder dina uppgifter, det gör vi för att kunna hantera och leverera din beställning samt för att du som kund ska kunna ta del av nyheter och erbjudanden i form av nyhetsbrev. Med hjälp av dina personuppgifter kan vi komma att kolla din kreditstatus samt din adress.

Uppgifterna vi samlar in finns inte i några offentliga register och är alltså inte synliga för andra privatpersoner eller företag. Vi kommer inte under några omständigheter att överlåta dina personuppgifter till någon annan.

GDPR ger dig rätt att begära utdrag av den information som är registrerad om dig. Om någon information är missvisande, ofullständig eller felaktig kommer vi att korrigera den om/när du informerar oss. Du kan också begära att informationen om dig raderas.

Kundservice

Om du har några frågor, om något är fel med din beställning eller om du av någon annan anledning vill kontakta oss, hjälper vår kundtjänst gärna till.

Skicka mejl till info@gymmet.nu

wordpress hemsida wordpress hemsida